На сцені скандальна співачка, яка мовчить про війну в Україні, вирішила співати не тільки свої треки російською мовою / фото instagram співачки

Скандальна співачка Ані Лорак, яка не засудила путінський режим і продовжує виступати в РФ, влаштувала святковий концерт на честь свого дня народження. Артистка провела "сольник" і вивела на сцену свою єдину дочку.

12-річна Софія стояла поруч з Лорак, поки та співала і приймала квіти. При цьому дівчинка навіть спробувала підспівувати. Артистка піднесла до обличчя дочки мікрофон, а та намагалася "потрапити" у мелодію.

Крім цього, Лорак вивела дочку на фотосесію до преси. Дівчинка помітно нервувала, але при цьому намагалася посміхатися. Помітно, що Софія підросла. Вона знову змінила зачіску і тепер носить подовжене каре з освітленими пасмами біля обличчя. Також дівчинці обстригли гривку.

Для виходу на сцену Софія одягла чорну сукню, а вже перед журналістами вона позувала разом з опальною співачкою у брендовому джинсовому костюмі.

Як виглядає дочка Лорак - фото

Ані Лорак і її дочка Софія / колаж УНІАН, скріншоти

Ані Лорак вивела на сцену доньку - відео

На сцені скандальна співачка, яка мовчить про війну в Україні, вирішила співати не тільки свої російськомовні треки. Лорак згадала українську мову. Судячи з усього, так співачка, як і інші путіністи, намагається підігравати пропаганді Кремля. Нещодавно у РФ виступала зрадниця Повалій, яка теж заспівала українською, нібито не розуміючи, який нині це має вигляд.

Лорак співає українською мовою - відео

Нагадаємо, раніше Лорак заговорила про біженців та благодійність. Однак співачки вирішила віддавати гроші фонду, який краде українських дітей.

Вас також можуть зацікавити новини: