Маша Єфросиніна зізналася, що вперше за довгий час змогла відпочити / Скріншот Instagram

Відома українська ведуча Маша Єфросиніна поділилася деталями святкування свого дня народження. Вона також розповіла, що донька та чоловік влаштували сюрприз для неї.

Відсвяткувати ювілей телезірка вирішила в колі найближчих людей. Єфросиніна у своєму Instagram показала, що святкування відбулося у дворі будинку. Марія опублікувала світлину, на якій видно гарно задекорований стіл. Ба більше, вона зізналася, що найрідніші люди зробили сюрприз для неї. Донька Нана з-за кордону та чоловік Тимур з фронту приїхали на день народження до ведучої.

"Вчора рідні люди зробили мені сюрприз: приїхали моя донька та чоловік. Зібралися найближчі моєму серцю люди, щоб я відчула свято. Я вирішила дозволити собі розчинитися в цьому такому рідкісному моменті…і відклала телефон", – написала Єфросиніна.

Відео дня
Скріншот Instagram

Однак гарний настрій знову зіпсували росіяни, які атакували гіпермаркет в Харкові, та забрали життя українців. За словами Марії, вона була шокована і одразу ж повернулася в реальність.

"Протягом вечора мені не казали про Харків. Їдучи додому, я прочитала. І знову відчула цей, тільки нам, українцям, відомий емоційний стрибок із щастя в пекло… Виходить, що фізично відчувати справжню радість та насолоду ти можеш лише механічно погрузивши себе в інформаційний вакуум… Мої співчуття постраждалим та сім'ям загиблих", – вказала ведуча.

Нагадаємо, раніше чоловік Маші Єфросиніної зворушив чуттєвим привітанням у день народження ведучої.

Вас також можуть зацікавити новини: