Melovin посів третє місце на Нацвідборі / скріншот Instagram

Співак Melovin посів третє місце на Нацвідборі на Євробачення-2024. Члени журі та глядачі були одноголосними і поставили йому по 9 балів. У сумі він набрав 18 балів, поступившись лідерством Alyona Alyona і Jerry Heil, які стали представниками України на наймасштабнішому пісенному конкурсі.

Однак Melovin не згоден з результатами голосування. Воно викликало у артиста багато питань.

""Впала" "Дія" - це неможливо, адже туди ледь не щодня намагаються пробратися хакери окупанта, і даремно. Розрив між 1 і 2 місцем в 600 000 - питання. А ще, хто пояснить голосування журі, коли тих, кого критикували, оцінили найвищими балами?" - зазначив Melovin.

Відео дня

Також він натякнув на те, що Alyona Alyona і Jerry Heil заплатили чимало грошей за перемогу на Нацвідборі. 

Після таких висловлювань артист зіткнувся з хейтом в мережі. Його звинуватили в тому, що він удає з себе жертву і не вміє програвати.

"Щиро бажаю переможцям гідно представити нашу країну на європейській сцені. Розірвати і завоювати слухача! Тому що, як я і говорив у кожному інтерв'ю, їхня пісня - це раз**б! І я слухав її на повторі! Тому шановні коментатори, ваші спроби одягнути на мене сорочку жертви, яка не вміє програвати, мають досить дивний вигляд. У мене є зерно сумніву щодо голосування, але ніяк не з приводу наших переможниць", - додав співак.

Нагадаємо, раніше медіаексперт відповів, чи переможуть Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні-2024.

Вас також можуть зацікавити новини: