MELOVIN розповів про особисте / фото instagram.com/melovin_official

Український співак MELOVIN, який здійснив камінг-аут, зізнався, що зустрічається з дівчиною. Йдеться про його партнерку по паркету на шоу "Танці з зірками" Лізу Русіну.

Подробиці свого особистого життя пара розкрила у програмі "Світське життя", передає ТСН.

За словами виконавця, зустрічатися вони почали нещодавно.

Відео дня

"Все почалося з повідомлень, коли ти там пишеш: "Ти така класна, добра, все окей". Заспокоюєш її. А потім вона пише:"Я тебе кохаю". І я такий: що коїться", – зазначив MELOVIN.

На питання, чи була у них вже інтимна близькість, співак відповів так: "Мені здається, коли є платонічна любов, то тебе не надихає тіло людини. А тіло Лізи мене надихає, і не тільки".

MELOVIN зустрічається з Лізою Русиною / фото melovin_official

Своєю чергою Ліза зазначила, що вона нормально реагує на сексуальну орієнтацію свого обранця:

"Я думаю, зараз 21 століття. І я навіть можу подумати про те, що мені можуть подобатися жінки. Люди – бісексуальні, і це нормально. Тому я не проти будь-яких експериментів, насправді".

Читайте такожMELOVIN вперше після камінг-ауту заінтригував мережу фото із загадковим хлопцемНагадаємо, MELOVIN здійснив камінг-аут під час виступу на фестивалі Atlas Weekend у Києві 5 липня 2021-го. Прямо на сцені співак публічно підтримав представників ЛГБТ, поцілував спочатку дівчину, а потім хлопця й розгорнув прапор спільноти.

Вас також можуть зацікавити новини: