'Мені дуже прикро': Подкопаєва розкритикувала свою куму Ані Лорак, яка отримує паспорт РФ

Відома українська гімнастка, олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва прокоментувала проросійську діяльність співачки Ані Лорак, яка отримує російське громадянство. Як відомо, зірки давно знайомі, вони хороші подруги та Ані Лорак навіть хрещена доньки спортсменки – Кароліни.

В інтерв'ю Oboz.ua Подкопаєва зізналася, що зараз не спілкується з кумою. Причиною цьому стало повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Гімнастка наголосила, що їй дуже прикро через проросійський вибір Ані Лорак. За словами зірки, вона втратила близьку подругу, але найбільшою трагедією є мовчання артистки та підтримка війни:

Втрата близької людини, подруги – це певного роду трагедія. Але найбільшою трагедією вважаю те, як українка Кароліна Куєк повела себе по відношенню до Батьківщини – до країни, де вона народилася і зростала. Зараз вона знайшла для себе нову батьківщину та нове коло спілкування. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну наше спілкування припинилося, і мені дуже прикро, що вона зробила саме такий вибір.

Скріншот Instagram

Подкопаєва розповіла, що не обговорює дії хрещеної з Кароліною, тому що для них обох це складна тема. Знаменитість поділилася, що хрещену втратила не лише її донька, але й син. Кум Подкопаєвої проживає в Росії і від 24 лютого 2022 року з ним не було жодного зв'язку. 

"Кароліна не запитує мене, тому що розуміє – це болісна тема, вона якось делікатно це обходить. Хочу сказати, що і у Вадима хрещений живе в Москві, дуже давно не виходить на зв'язок, ще до повномасштабного вторгнення. Можливо, діти між собою щось обговорювали, але мене вони не запитують", - розповіла спортсменка.

Нагадаємо, раніше стало відомо, чому Ані Лорак хоче змінити громадянство. 

Вас також можуть зацікавити новини: