Алла Пугачова / фото instagram.com/alla_orfey

Російська зірка Алла Пугачова на початку великої війни виїхала з країни-агресора, проте публічно так і не озвучила свою позицію щодо агресії РФ. 

Медіаексперт Денис Путінцев вважає, що таким чином Примадонна намагається всидіти на трьох стільцях.

"Вона просто мудра жінка. Я прекрасно розумію її бажання, знову ж таки всидіти не тільки на двох, а й на трьох стільцях. Її дуже багато пов'язує з Росією, в тому числі і фінансово. І контакти з людьми, які не останні в РФ, у неї досить великі. Я розумію її як людину. Ось і тому не беруся її ні засуджувати, ні хвалити. Слава Богу, що вона як мінімум виїхала. І, як максимум, не підтримує цю війну. Вона не висловлюється з цього приводу позитивно і не коментує. За це їй велике спасибі", - сказав Путінцев в інтерв'ю УНІАН.

Відео дня

При цьому він вважає, що акцентувати увагу на "хороших росіян" теж не варто. За його словами, їх потрібно викреслити з нашого інформаційного простору.

"Чесно кажучи, я перестав так глобально за ними стежити. Але можу сказати, що Галкін молодець. Я всіляко підтримую, але думаю, що педалювати історію "хороших росіян", особливо в нинішній час, неправильно. Вони якимось чином хочуть очиститися від лайна, до якого вони, в тому числі, і привели. Ну ось, нехай очищаються, а ми вже подивимося на результат, тому що результату поки особливого немає, а очищаються вони всі по Ізраїлях, по Європах, по Америках. Вони взагалі ніяк не впливають на ті процеси, які відбуваються в їхній країні, а хотілося б, щоб впливали, оскільки вони знову ж публічні люди", - додав Путінцев.

Нагадаємо, раніше відомий продюсер розповів шокуючу історію про Кіркорова.

Вас також можуть зацікавити новини: