Філіп Кіркоров / Скріншот YouTube

Медіаексперт Денис Путінцев згадав історію, пов'язану з путіністом Філіпом Кіркоровим. В інтерв'ю УНІАН він розповів, як артист одного разу потрапив у не дуже приємну ситуацію.

"Одного разу, будучи на гастролях, по-моєму, в Києві, чи то він сам, чи то хтось йому засунув в анус пляшку шампанського. Довелося викликати хірурга, щоб йому зашили анус. Правда це чи ні - не знаю, але про це говорять в шоу-бізнесі. Ця історія передається з вуст в уста", - поділився Путінцев.

Варто відзначити, що Філіпа Кіркорова неодноразово підозрювали в нетрадиційній орієнтації. Подейкують, що він закрутив роман з Максимом Ситником, своїм стилістом.

Відео дня

"Філіп Кіркоров всією своєю поведінкою вже давно, м'яко кажучи, натякнув на свою орієнтацію. Він як і раніше одягає пілотки на 9 травня, марширує, вдає із себе захисника вітчизни, тестостеронового чоловіка, який мужньо розриває на собі тільняшку. Це має смішний вигляд, так", - каже Путінцев.

Крім того, продюсер натякнув і на те, що Микола Басков - теж представник ЛГБТ.

"Коли Коля Басков, Філіп Кіркоров та інші корчать з себе російських мужиків, які за свою країну, за вітчизну - це смішно, як мінімум, як максимум - безглуздо", - додав продюсер.

Нагадаємо, раніше Філіпу Кіркорову зробили операцію. Він досі намагається молодитися.

Вас також можуть зацікавити новини: