Надя Дорофєєва і Вова / фото - instagram.com/vladimirdantes

Останнім часом кілька публічних пар оголосили про розставання. УНІАН зібрав інформацію про найгучніші розриви останнього часу.

Дантес і Дорофєєва 

Новина про те, що Надя і Вова більше не разом, активно обговорюється вже кілька тижнів. Артисти заявляють, що дане рішення прийняли ще до вторгнення 24 лютого, проте тільки зараз зважилися про це говорити. 

"Ми нескінченно сильно любимо один одного, але тепер по-іншому. Неможливо передати словами, що ми відчуваємо. Ми виросли разом і стали тим, хто ми є, підставляючи плече допомоги в найважчі моменти. Ми молоді, талановиті, красиві і вільні. Кожен у своїй свободі. Ніколи не буде відповідного часу сказати про це, тому ми говоримо зараз. Дантесіків і додошат не чекайте", - написали артисти в Instagram. 

Відео дня
Надя Дорофєєва і Вова Дантес / Фото Instagram / Надя Дорофєєва

Вже після цього в інтерв'ю Надія Дорофєєва заявила, що готова до нових відносин. Шанувальники поспішили приписати їй роман з Михайлом Кацуріним. 

Даша і Михайло Кацуріни

Музичний виконавець Михайло Кацурін повідомив про те, що розлучається зі своєю дружиною Дариною на наступний день після новини про розставання своїх друзів, Дантеса і Дорофєєвої. Пара пробула разом 7 років. Попри рішення розлучитися, Даша і Міша продовжують вести бізнес і виховувати дітей. 

До слова, в мережі вже з'явилося фото, де Надя Дорофєєва нібито цілується з Михайлом Кацуріним. 

Дорофєєва і Кацурін / Фото - instagram.com

Дмитро Ступка і Поліна Логунова

Чутки про те, що в парі є серйозні проблеми, ходили вже давно. Однак про розставання заговорили серйозно, коли ведуча і бізнесвумен Поліна Логунова поїхала з донькою в США, а її чоловік, актор Дмитро Ступка – залишився в Україні. 7 квітня цього року пара підтвердила чутки про те, що більше не разом.

"Ми з Дімою більше не подружжя, але залишилися відмінними друзями і люблячими батьками, за що йому вдячна. Нам вдалося зберегти дійсно дружню атмосферу. Ми будемо подавати приклад, як колишньому подружжю можна зберегти відносини", - написала Поліна.

Дмитро Ступка і Поліна Логунова / Фото: Instagram polinalogunova

Нагадаємо, Олександр Скічко знову став батьком.

Вас також можуть зацікавити новини: