Фото інстаграм Марії Єфросиніної 

Телеведуча Марія Єфросиніна нещодавно розповіла про свою неочікувану мрію в Instagram. Виявилось вона хоче потішити себе двома келихами вина. 

"Офіційно заявляю: мрію випити два келихи свого улюбленого рожевого вина та не померти на ранок, ніби мене отруїли", - зазначила Марія. 

Скріншот сторіз Єфросиніної 

Проте таке просте бажання, за словами Єфросиніної, може мати негативні наслідки. Жінка зізналася, що не може вже більше 4 років вживати алкоголь. 

Відео дня

"У мене абсолютна непереносимість алкоголю виникла після важкого перенесеного ковіду у 2020 році. Чесно, я вже звикла жити без алкоголю. Я та бісяча подружка, що п'є за столом водичку. Мені навіть подобається його не вживати системно - від цього багато бонусів у житті", - написала жінка.

Та є і інша сторона медалі, про яку Маша написала так: 

"Але... Так іноді хочется випити, такі бувають різні приводи, настрої, обставини. Аж бісить, ти тільки зробив у запалі свого класного настрою ковток крижаного ігристого в спеку, і така: "Бл*ха, не буду зараз думати про завтра", - зазначила Марія. 

Скріншот сторіз Єфросиніної 

Далі ведуча поцікавилася, чи є серед підписників ті, у кого подібна проблема. Більшість її підтримали. 

Нагадаємо, раніше співак Позитив розповідав, що намагається відмовитися від вживання алкоголю. Він контролює кількість спиртного та відчуває межі. Чоловік зазначав, що алкоголь затьмарює свідомість і він не може потім бути продуктивним. Боротися зі стресом та депресивним станом йому допомагає активна діяльність.

Вас також можуть зацікавити новини: