Саша Шульгіна давно живе в Америці / instagram.com/alessandra_shulgina

Переможниця першого сезону шоу "Холостяк" Олександра Шульгіна розповіла, як американці ставляться до українок і чому недостатньо бути просто красивою, щоб знайти кохання в США.

В інтерв'ю Вікторії Сіроклін вона розповіла, що багато американців побоюються того, що жінки хочуть вийти за них заміж, щоб отримати громадянство і легально жити в Америці, а потім розлучитися.

Тому вони завжди запитують про документи. Як зізналася Шульгіна, до заміжжя вона неодноразово ходила на побачення, і дійсно показувала документи, бо чоловікам було важливо, яка вона особистість.

"Зараз дуже багато приїхало дівчат з України. Вони всі в пошуках чоловіка, але секрет такий: щоб цей чоловік з тобою був, будував сім'ю, народжував дітей, допомагав, тобі потрібно бути особистістю. Американці не люблять жінок-паразитів, які присмоктуються, яким потрібні гроші. Чоловіки в Америці люблять, коли жінка всього досягла сама", – розповіла Олександра.

Хто така Олександра Шульгіна

Шульгіна стала переможницею "Холостяка-1". Після фіналу вона переїхала до головного героя Макса Чмерковського в США, вони разом жили, але незабаром розлучилися. 

Дівчина почала займатися собою і намагатися освоїтися в Штатах. Пізніше вона зустріла чоловіка-американця, за якого вийшла заміж. У них є дитина.

Саша Шульгіна з сім'єю / instagram.com/alessandra_shulgina

Нагадаємо, раніше Варлей з "Холостяка" показала ідилію з чоловіком-бізнесменом.

Вас також можуть зацікавити новини: