Олю Полякову розкритикували за використання фотошопу / фото instagram.com/polyakovamusic

Українська співачка Оля Полякова опублікувала кілька кадрів з відпочинку в Туреччині та нарвалася на жорстку критику. Фанати запідозрили виконавицю у використанні фотошопу для подовження ніг та пальців на ногах.

Фото з'явилися в Instagram співачки.

"Це була незабутня відпустка в "італійському" готелі, потопаючому в ідеально доглянутому ботанічному саду, але в Туреччині! Шикарне місце для таких знімків", – підписала Полякова знімки.

На знімках співачка виставляє на показ знамениті своєю довжиною ноги в купальнику та короткому комбінезоні.

Оля Полякова в Туреччині / фото instagram.com/polyakovamusic

Читайте такожНазріває новий скандал: Валерій Меладзе назвавши Олю Полякову фрікомПідписники Полякової помітили, що на знімках пальці на ногах неприродно довгі, та почали критикувати її за надмірну ретуш фото:

"Краса ... а який розмір стопи?", "На третьому фото пальці на лівій нозі дуже довгі, на відміну від правої... Олю, у тебе і без фільтрів та фотошопу все ідеально", "Ого, 45 розмір", "Не зловживайте так сильно фотошопом. Ну, Оля! У вас же і так класна фігура... А тут ці пальці на ногах довші, ніж на руках... ну, навіщо?", "Пальці на ногах, як на руках! Як таке може бути?", "Красива ви, Олю, але фото*опчику треба подовжити мозок... зіпсував такі красиві фото", "Фотошоп знатно подовжив ноги", "Які ноги неприродно довгі, а стопи взагалі як ласти. Це фотошоп?".

Олю Полякову "рознесли" в мережі / фото instagram.com/polyakovamusic

Вас також можуть зацікавити новини