Кароліна зізналася, як пережила початок війни / фото інстаграм Кароліни Ашіон

Українська телеведуча Кароліна Ашіон розповіла, як пережила важку депресію на початку війни. 

Вона наголосила, що початок повномасштабного вторгнення співпав з особистими переживаннями та втратами. Тоді Кароліна поховала двох близьких людей, а ще завершила стосунки з обранцем Дмитром, з яким жила у цивільному шлюбі протягом 15 років.

"Повномасштабне вторгнення стало остаточною краплею, після якої я вирішила, що вже просто не витягую. Спочатку втратила найкращу подругу – свою куму, через два місяці поховала маму. Розлучилася з чоловіком. Буквально наступного дня, як попрощалася з мамою. А потім, власне, розпочалася війна. І з цим усім, чесно кажучи, я просто не впоралася. Була в такій депресії, що навіть працювати не могла", - зізналася Ашіон в інтерв'ю виданню ОBOZ.UA.

Відео дня

Тому 48-річна Кароліна вирішила поїхати до Німеччини, де працювала на одному з місцевих телеканалів. Проте з часом зрозуміла, що це не її країна.

Кароліна в Німеччині / фото інстаграм Кароліни Ашіон

Тому майже рік тому вона повернулася до України та продовжує працювати. Але мріє, аби все налагодилося не лише в країні, а й в особистому житті. Ашіон хоче нарешті стати мамою та народити доньку.

"Зараз дівчинка маленька у мене на заставці. Я повертаюся до цієї теми час від часу, але остаточно поки що так і не визначилася. Зараз такий час, стільки дітей потребують батьків… Я думаю і про такий варіант. Але хочу мати якусь визначеність, хоча, звичайно, це звучить трохи безглуздо: яка стабільність у наш час? У будь-якому разі цю тему не відкидаю. І знаєте: у кожної жінки свій час. Я знаю, що в мене в 50 років усе тільки розпочнеться", - додала вона. 

Нагадаємо, раніше відома українська акторка розповіла, як її змінила війна.

Вас також можуть зацікавити новини: