Вільям Франклін-Міллер - найкрасивіший у світі хлопчик / Фото - instagram

Нещодавно ми писали про те, який вигляд має найкрасивіша дівчинка в світі і що з нею стало з віком, а сьогодні поговоримо про найкрасивішого в світі хлопчика. Йтиметься про Вільяма Франкліна-Міллера. 

Хлопчик народився в 2004 році в Лондоні і, судячи з усього, виграв в "генетичну лотерею". Що в ньому особливого - читайте в матеріалі. 

Хто такий Вільям Франклін-Міллер

Вільям Франклін-Міллер народився в Лондоні в звичайній родині. У юному віці він на собі дізнався, що означає фраза "прокинутися знаменитим", адже всесвітня слава прийшла до нього буквально за один день. Дякувати за це варто його практично ангельській зовнішності: блакитним очам, довгим густим віям, ідеально рівному носу, високим вилицям і пухким губам.

Відео дня

Варто відзначити, що до звання головного юного красеня він не прагнув - все сталося абсолютно випадково, коли в 2016 році (Вільяму тоді було 12 років) дівчинка з Японії побачила його фото в соцмережах. 

Вона опублікувала знімок на своїй сторінці з коротким підписом: "Це найкрасивіший хлопчик у світі". Публікація завірусилася: користувачі масово почали ділитися записом, а Франклін-Міллер був в шоці, виявивши масовий приплив підписників на свою сторінку.

Після того, як хлопчика помітили в мережі, йому почали надходити пропозиції про роботу від модельних агентств і іменитих режисерів. Вільям і його батьки вирішили, що це доля, тому не відмовлялися від слави - так дитина здобула популярність і в світі кіно, і в світі моди. 

Франкліна-Міллера можна побачити у фільмах "Стріла", "Джек Айріш" і "Сусіди". Також він став обличчям колекцій Emporio Armani і Numero. 

Вільям Франклін-Міллер на обкладинці Numero / Фото - instagram

Сьогодні він залучений в модельний бізнес і розвиває себе в цьому напрямку. 

Який вигляд зараз має найкрасивіший хлопчик у світі

Вільям Франклін-Міллер / Фото - instagram

Раніше УНІАН писав, що дівчина зробила 17 операцій, щоб стати мультяшкою.

Вас також можуть зацікавити новини: