Зараз Бююкаач 41 рік / скріншоти

Актриса Ніхан Бююкаач запам'яталася багатьом завдяки ролі в серіалі "Величне століття". Там вона зіграла служницю Махідевран - Гюльшах-хатун. Героїня Бююкаач подобалася не всім, проте її образ все одно був незабутнім.

Однак мало хто цікавився, як змінилася актриса після зйомок. Виявилося, Бююкаач захопилася пластичними операціями. Після "Величного століття" актриса вийшла заміж, народила дочку, а її кар'єра почала активно розвиватися. 

Зараз Бююкаач 41 рік. Вона знімається в турецьких серіалах і нерідко ділиться своїми фото в соціальних мережах. Однак недавні знімки сильно здивували фанатів. Актриса сильно змінилася.

Відео дня
Як змінилася служниця Махідевран з "чудового століття" / скріншоти

Зірка "Величного століття "змінила форму губ, підтягнула шкіру і, судячи з фото, захопилася "уколами краси". Шанувальники прийшли в жах і з сумом відзначили, що нині вони не можуть впізнати актрису.

Коментатори пишуть:

  • "Що сталося з твоїм обличчям?"
  • "Цього разу вийшло дуже погано, навіщо ти зіпсувала собі обличчя? Ти була така гарна"
  • "Ви стали такою неунікальною, втратили свою родзинку".

Де можна побачити Ніхан Бююкаач

Після ролі в "Величному столітті" актриса почала отримувати масу пропозицій. Вона зіграла в турецькому серіалі "Справи сердечні", також Бююкаач отримала одну з головних ролей у драмі "Незважаючи ні на що".

Також актриса знімалася в серіалах "Королева ночі", "Сокровенне", "Казка острова". А в 2022 році Бююкаач знялася в серіалі "Ім'я Любов".

Нагадаємо, раніше стало відомо, як змінилася Нілюфер з "Величного століття".

Вас також можуть зацікавити новини: