Фото інстаграм Ірми Вітовської 

Українська акторка Ірма Вітовська, яка відома за серіалами "Леся+Рома", "Жіночий лікар-2", "Останній москаль" та іншими кінороботами, натякнула на завершення акторської кар'єри. Вона зробила відповідний допис у себе в Facebook.

Ірма згадала свої ролі і те, як їй було приємно працювати в професійних командах.  

"Люблю кожну свою героїню, що вийшли вже на екран і ось незабаром вийдуть. Взагалі вдячна всім командам за довіру і проведений час разом, що залишився в серці... Не знаю, чи колись ще вийду на кіномайданчик..." - написала акторка. 

Відео дня
Скріншот посту Ірми Вітовської 

Вона також додала, що ці думки спровокувала в її голові війна.

"Війна поставила великий знак питання. Чи зможу, чи доживу, чи побачу. А оглядаючись назад, можу сказати, що була щаслива і через час, колись гляну на новий світ з цих фільмів. Хай в цьому світі буде Україна. І хай вона буде щаслива та вільна", - наголосила Ірма. 

Вітовська також зазначила, що в останнім часом відчуває почуття провини, але вірить у перемогу України і закликає допомагати одне одному. 

Реакція підписників

Прихильники Ірми почали активно реагувати на її допис та писати свої коментарі підтримки. 

  • "Ваша гра фантастична"
  • "Абсолютно всі фільми з вашою участю - шедеври. Щиро вдячна вам за внесок в українське кіно"
  • "Пані Ірмо, Ви маєте грати попри все. Ваші ролі важливі для глядача і особливо у війну. Ви лідер українського кінематографу і театру. Тому, будь ласка, грайте! Люди Вас потребують, як ніколи. Ваш фронт культурний, тримайте його"
  • "Ви не уявляєте, як тримають фільми з Вашою участю. Як тепло стає на душі. Ви підтримка мільйонів українців".

Нагадаємо, нещодавно Ірма Вітовська висловилася про доньку Ольги Сумської. 

Вас також можуть зацікавити новини: