Як змінився Аркадій Василишин / колаж з фото

Аркадій Василишин колись був спортсменом і навіть мав титули. Однак після одруження він почав сильно повніти. Коли він досяг критичної точки, стало зрозуміло, що із зайвою вагою потрібно терміново боротися. 235 кілограмів не давали йому нормально пересуватися і вести звичний спосіб життя, тому він вирішив піти на проект "Зважені і щасливі".

Його шлях до схуднення почався шість років тому. Тоді в шостому сезоні шоу його вважали найважчим чоловіком. Але він взяв себе в руки і почав активно боротися з цією проблемою. Завдяки тренерам, спорту і правильному харчуванню він зміг досягти непоганих результатів. У підсумку саме працьовитий і відповідальний Аркадій переміг у шоу.

Як змінився Аркадій Василишин / колаж з фото

Відомо, що за час проекту Аркадій скинув 132 кілограми. Після виходу з шоу він продовжив стежити за своїм фізичним здоров'ям, проте все же кілька зайвих кілограмів набрав. Втім, це все одно не зрівняти з його початковим зовнішнім виглядом. Василишин довів, що досконалості немає меж і що тільки наполегливою працею можна досягти бажаного результату.

Відео дня

Який зараз вигляд має найважчий учасник "Зважених і щасливих"

Як змінився Аркадій Василишин / колаж з фото

Нагадаємо, який вигляд має американка, яка скинула понад 50 кг.

Вас також можуть зацікавити новини: