Софія Стеценко у "Сватах" / скріншот

Софія Стеценко - юна українська актриса, яка отримала свою першу головну роль ще в 6 років. Тоді дівчинка зіграла Женьку Ковальову в ситкомі "Свати". Оскільки цей серіал посадив перед телевізорами величезну кількість глядачів, до Стеценко прийшла слава і народна любов. 

Зараз дівчинці 19 років. В одному зі своїх інтерв'ю вона розповіла про те, як розвивалася її кар'єра після "Сватів". З'ясувалося, що в певний момент Софія вирішила - акторство - це не для неї. Але зробивши паузу, дівчина все ж повернулася в цю справу. 

"Я просто заплуталася. Я подумала, що акторське - це не моє. Зробила величезну перерву і зрозуміла, що дуже сумую за цим, що я дуже люблю акторську майстерність", - розповідала раніше пресі Софія Стеценко. 

Відео дня

Зараз дівчина навчається в театральній майстерні. 

Софія Стеценко у "Сватах" / скріншот

Позиція Стеценко щодо війни в Україні

1 квітня цього року у дівчини був день народження. На честь цього вона зробила пост, побажавши якнайшвидшого закінчення війни на території рідної країни, а також побажала Путіну смерті. 

Ось що написала актриса:

"Сьогодні мені виповнюється 19 років. У мене є одне єдине бажання, з 24 лютого я його загадую кожен день. І це не наша перемога, в неї я вірю беззастережно. Я хочу, щоб кожен російський солдат, що ступив на нашу землю з метою вбивати і гвалтувати українців, з метою бомбардувати наші будинки і міста, дуже довго і болісно горів у пеклі. Слава Україні. Путін х*йло. А мене з днем народження!"

Це не залишилося непоміченим з боку російських шанувальників серіалу "Свати". За такі слова дівчину захейтили пропагандисти. 

Коментарі до публікації Стеценко
Коментарі до публікації Стеценко

Який вигляд зараз має Софія Стеценко

Нагадаємо, ось який вигляд зараз має та сама подруга Женьки з "Сватів".

Вас також можуть зацікавити новини: