Ксенія Мішина, Даша Астаф'єва / колаж з фото

Сучасні жінки часто вибирають кар'єру, а не сім'ю. Але з роками вони приходять до усвідомлення, що хочуть створити осередок суспільства, проте не всім це вдається.

В українському шоу-бізнесі є дівчата, які домоглися неймовірних успіхів у своїй справі, проте особистого щастя так і не пізнали - ось, щоб раз і назавжди. 

Ксенія Мішина

Зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина була в цивільному шлюбі, проте щастя їй це не принесло. Актриса неодноразово говорила, що це були токсичні стосунки, чоловік навіть піднімав на неї руку. Однак щось хороше все ж було - у Мішиної є прекрасний син Платон від цих cтосунків, якого вона дуже любить і намагається багато часу проводити зі своїм спадкоємцем. Пізніше вона зважилася взяти участь в "Холостячці", де у фіналі вибрала шоумена Олександра Еллерта, однак і їхні стосунки закінчилися. 

Відео дня
Ксенія Мішина / instagram.com/misha.k.ua

Злата Огнєвіч

Про особисте життя Злати Огнєвіч мало що відомо. Дівчина якось говорила, що чоловіки часто завдавали їй болю. У другому сезоні "Холостячки" вона і зовсім зізналася, що перебувала у стосунках з одруженим чоловіком. До слова, саме в цьому шоу вона познайомилася з Андрієм Задворним, в якого дійсно закохалася. Однак через півтори місяці після закінчення проекту він її залишив. Злата важко переживала їхній розрив. При цьому співачка каже, що дуже хоче сім'ю і відкрита до нових стосунків.

Злата Огневич / instagram.com/zlata.ognevich/

Наталя Могилевська

Співачка і продюсер Наталія Могилевська довгі роки була одна. І тільки зовсім недавно вона розповіла, що у неї є коханий. При цьому поки вона тримає в секреті його ім'я. Чи почує Могилевська нарешті заповітну фразу "Виходь за мене!" - стане відомо з часом, а поки ми може тільки порадіти за зірку, що вона знайшла своє щастя.

Наталя Могилевська / фото instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Даша Астаф'єва

У біографії Даші Астаф'євої є кілька романів з відомими і багатими чоловіками, але офіційно заміжньою вона ще не була жодного разу. Відомо, що зараз вона перебуває у стосунках з чоловіком, але його особистість поки не розкриває. А може дійсно щастя любить тишу?

Даша Астаф'єва / instagram.com/da_astafieva

Леся Нікітюк

Шанувальники вже втомили телеведучу Лесю Нікітюк питаннями, чому вона досі незаміжня. Днями дівчина з гумором відповіла, що в дитинстві бабка обміла її віником. І, мовляв, це основна причина, чому її не беруть заміж. При цьому Нікітюк говорила, що хоче стосунків і сімейного тепла. До слова, нещодавно вона натякнула, що стане головною героїнею шоу "Холостячка". Тримаємо кулачки, щоб зірка знайшла своє кохання!

Леся Нікітюк / instagram.com/lesia_nikituk

Раніше УНІАН назвав 5 найзавидніших холостяків України.

Вас також можуть зацікавити новини: