Винник не давав інтерв'ю з 2022 року / скриншот 

Відомий співак Олег Винник, про якого майже нічого не було відомо з початку повномасштабної війни, вирішив "повернутися" до своїх "вовчиць" - так називають його фанаток. У новому інтерв'ю, перша частина якого вже з'явилася на YouTube, можна помітити, що артист сильно змінився.

Так, у Винника нова зачіска. Раніше він носив волосся до плечей, нині ж у нього довга шевелюра та подовжений чуб. 

"Повернення" Олега Винника / скриншот

Окрім цього, співак ніби постарішав. Під час хвороби, яку він лікував у Берліні, у Винника з'явилися зморшки. Також він не зміг приховати синці під очима.

Відео дня

Не змінився лише стиль артиста. Для інтерв'ю він обрав чорний светр та темні джинси. Свій образ артист доповнив годинником, браслетами та "ковбойськими" чоботами.

Як змінився Олег Винник / скриншот

Помітно, що Винник трохи погладшав. Він сидів, ніби прикриваючи живіт руками. Втім, у артиста був веселий голос, він посміхався та навіть жартував. 

Який вигляд Винник мав раніше

До повномасштабної війни артист активно гастролював та часто тішив фанів новими фото. Раніше Винник міг похвалитися струнким тілом, підтягнутим животиком та охайною зачіскою.

Олег Винник у минулому / фото instagram.com/taunetaisia

"Повернення" Винника - що відомо

Після 24 лютого 2022 року співак не робив публічних заяв про те, де він знаходиться та що робить. Втім, майже одразу з'явилася інформація, що співак хворіє.

Нещодавно ж Винник вирішив дати інтерв'ю. У ньому він, зокрема, розповів, чому понад рік не спілкувався з фанатами.

Вас також можуть зацікавити новини: