Алекс Маркс, який був головним героєм п'ятого сезону британського "Холостяка" / скріншот

На тлі чуток про те, що співак Олег Винник нібито не планує повертатися в Україну і навіть перестане виступати, його фанатки вже почали думати, хто ж стане їхнім новим фаворитом. Як виявилося, у Великобританії є "двійник" артиста, який нічим не поступається йому за красою.

Алекс Маркс, який був головним героєм п'ятого сезону британського "Холостяка", підкорює серця шанувальниць і стає все популярнішим. У мережі вже вважають, що чоловік може стати заміною Винника.

Який вигдяд має "двійник" Олега Винника / скріншоти

Маркс активно веде свій блог в Instagram, займається спортом і ділиться особистими фото з фанатами. Він займається коучингом, мотивуює людей працювати над собою і боротися із зайвою вагою. Чоловік проводить індивідуальні тренування і займається бізнесом.

Відео дня

У 2019 року, коли Маркс брав участь у британському "Холостяку", у фіналі він вибрав Алісію Аутс. Після шоу вони провели разом лише два місяці, після чого оголосили про розставання. Чи вільне серце Маркса зараз - невідомо.

У мережі знайшли "двійника" Олега Винника / скріншоти

Раніше він носив довге волосся. З цією зачіскою Маркс був максимально схожим на Винника. Нині чоловік коротко стрижеться, проте це не заважає йому мати привабливий вигляд та вражати фанаток м'язами.

Нагадаємо, раніше стало відомо, як вигляд нині має жінка, яку називають дружиною Олега Винника.

Вас також можуть зацікавити новини: