Ірина Шейк / Скріншот Instagram

Британський глянцевий журнал VOGUE зняв для обкладинки 40 відомих жінок, яких називають іконами моди, щоб ефектно оголосити про останній номер під головуванням Едварда Еннінфула.

У кадрі з'явилися Опра Вінфрі, Сальма Хайек, Наомі Кемпбелл, Джейн Фонда, Майлі Сайруз і багато інших. Серед жінок опинилася і російська модель Ірина Шейк.

Мало того, що всесвітньо відомий глянець продовжив співпрацю з Шейк, так її ще й одягнули в спідню білизну від українського бренду ZHILYOVA. 

Відео дня
Скріншот Instagram

Як відреагували користувачі мережі

  • "Другий рік війни, а в світовому журналі - Шейк?"
  • "Вона підтримує вбивства українців, а ви знімаєте її для обкладинки. Ви там зовсім вже чи що?"
  • "Жесть. Таке відчуття, що світ не те, що втомився від війни, а просто забув про те, що Росія робить з Україною"
  • "Про що ви думали, коли її звали? Що ви робите?"

Варто відзначити, що VOGUE - не єдиний глянець, який співпрацює з моделлю, яка підтримала агресію Кремля. Наприклад, раніше журнал V Magazine потрапив у скандал після того, як розмістив на обкладинці Шейк.

Тоді знаменитість позувала в чорній сукні, відкривши зону декольте, де червоними літерами було написано її ім'я. Крім того, вона одягла червоні високі рукавички, які українці порівняли з кров'ю невинних жертв, загиблих через війну.

Позиція Ірини Шейк щодо війни в Україні

Раніше модель оприлюднила фотографію з лазні, де їла салат "Олів'є". До цього знімку вона додала підпис: "Russianzz on Wednaday". З невідомих причин зірка вирішила замість літери "S" написати дві літери "Z" в аглійському слові "russians". 

Символ Z означає повномасштабне вторгнення Росії в Україну, як і символ V. Пізніше Шейк виправдалася за символ окупантів, але українці її не пробачили.

Вас також можуть зацікавити новини: