Віра Вонг підкорила своєю красою / instagram.com/verawang

Американська модельєр китайського походження Віра Вонг вражає своїми зовнішніми даними. У свої 73 роки вона має вигляд максимум на 30.

Відомо, що після 40 років вона народила двох дітей. Але їй вдалося швидко повернути колишню форму. Більш того, вона володіє модельною фігурою - стрункою, підтягнутою, розкішною.

На своїй сторінці в Instagram вона оприлюднила фото в білому купальнику. На знімку можна уважно розглянути, який вигляд вона має. У Віри дуже стрункі ніжки, тому вона їх всіляко демонструє.

Відео дня
Віра Вонг підкорила своєю красою / instagram.com/verawang

Більш того, на її тілі не видно зморшок, що говорить про те, що вона дуже серйозно займається своїм тілом і стежить за харчуванням.

Віра Вонг підкорила своєю красою / instagram.com/verawang

Чим відома Віра Вонг

Віра Вонг прославилася завдяки весільним сукням. У 1989 році її коханий Артур Беккер освідчився їй. Під час підготовки до весілля постало питання: яку сукню обрати? Тоді Віра подумала, що купувати її в магазині - не варіант, бо не хотіла бути схожою на інших наречених.

Тому вона вирішила створити власну весільну сукню. Вона викликала такий фурор, що після цього до неї почали звертатися відомі наречені Америки - Челсі Клінтон, Іванка Трамп, Мерайа Кері, Вікторія Бекхем, Авріл Лавін, Дженніфер Лопес, Шерон Стоун, Ума Турман та інші.

Вас також можуть зацікавити новини: