Анджеліна Джолі виступила за Палестину / фото ru.depositphotos.com

Голлівудський актор, батько Анджеліни Джолі Джон Войт засудив свою дочку за підтримку Палестини у війні з Ізраїлем. Пости своєї спадкоємиці в Instagram він назвав "повною маячнею".

"Я дуже розчарований тим, що моя дочка, як і багато інших, не має уявлення про Божу честь, Божі істини. Йдеться про знищення історії Божої землі, Святої землі, Землі євреїв. Ізраїльська армія повинна захищати свою землю, свій народ. Це війна", - сказав Джон у своєму блозі.

Він додав, що план ХАМАСу таки змусити світ думати, що Ізраїль вбиває палестинських дітей. Хоча, за його словами, Ізраїль всього лише захищає свої території.

Відео дня

"І ви, дурні, називаєте Ізраїль причиною проблем? Вам потрібно подивитися на себе і запитати: "Хто я? Що я?". Ізраїльський народ піклується про людей. Вони люблять, вони піклуються - роблять те, чого не зрозуміти цим тваринам. Справедливість переможе", - додав Войт.

Позиція Анджеліни Джолі щодо війни в Ізраїлі

Анджеліна Джолі повідомила, що вважає бойовиків ХАМАС терористами, проте не може виправдовувати загибель людей в секторі Гази. Також вона закликала зупинити вибухи у Газі.

"Життя палестинців та ізраїльтян - і життя всіх людей у світі мають однакове значення. Необхідно зробити все, що може запобігти жертвам серед цивільного населення", - написала актриса.

За таку позицію її захейтили в мережі. Однак пізніше Джолі знову заступилася за сектор Газу. Вона написала, що сектор Гази багато років був в'язницею під відкритим небом, а зараз він перетворився на місце масового поховання людей.

Вас також можуть зацікавити новини: