Волочкова знову відзначилася / фото instagram.com/volochkova_art

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова влаштувала скандал на рейсі Мальдіви-Москва. Все - через вимогу стюардів одягнути маску.

Попутники Анастасії підозрюють, що вона була п'яна, повідомляє Telegram-канал Super.ru.

"Після прильоту Волочкову зустрічав гідний кортеж - наряд поліції, який розбирався з нею і її коханим Сергієм в аеропорту Шереметьєво", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожВолочкова в тісному боді сіла на шпагат (фото)Пізніше артистка дала коментар Mash і виклала свою версію подій. Також вона заявила журналістам, що "їй до *** абсолютно ці люди, тому що у неї вдома вже на столі стоїть кальян".

Балерина стверджує, що весь конфлікт почався з того, що вона поступилася місцем дитині, тому що просто дуже любить дітей. За словами ж Сергія, Анастасія просто сиділа і пила каву без маски, коли їй сказали одягнути маску. "Він заступився - мовляв, як же вона буде тоді каву пити? Стюард терпіти не став і повідомив, що після прильоту їх зустрінуть поліцейські. Так і сталося", - пише Mash.

Щодо Волочкової склали два протоколи — за "Дрібне хуліганство" та "Невиконання правил поведінки при НС або загрозі її виникнення". Матеріали за фактом образи поліцейських у відділку також передали до слідчих органів. Балерині може загрожувати арешт терміном до 15 діб.

Медогляд засвідчив, що вона була п'яна.

Раніше одіозна російська балерина Анастасія Волочкова на шоу "Що було далі?" влаштувала скандал через те, що їй не подарували квіти.

Вас також можуть зацікавити новини: