У мережі розкритикували капці Анастасії Волочкової / фото instagram.com/volochkova_art

Російська балерина Анастасія Волочкова виклала фотографію, на якій зображена на Мальдівах в прозорій накидці. У кадрі також опинилися ноги Волочкової в капцях з квітками.

Артистка розмістила фото з Мальдів на своїй сторінці в Instagram і нарвалася на критику низки інтернет-користувачів через капці й ноги.

Волочкова позувала на тлі пляжу й будиночків. Балерина була в сонцезахисних окулярах, а під накидкою було видно верх від купальника і шорти. Артистка була в капцях на високій підошві й з великими квітками.

Відео дня
У соцмережі розкритикували капці Анастасії Волочкової / фото instagram.com/volochkova_art

Читайте також"Конкурент Волочкової": Собчак повністю оголилася в лазні й показала відверте фото"Капці жахливі...", – вважає coonsam. "Ноги, як жеребця!" – поділилася думкою liudmilaboiko14.

За Волочкову заступилася demidova7459.

"Що всі пристали до її капців, незрозуміло, що людина намагається приховати професійну деформацію пальців великими квітами. яка різниця, в якому вона взутті?" – поставила питання користувач.

Деякі юзери похвалили знімок Волочкової з Мальдів.

"Гарний ранок, прекрасного дня!" – написала bad_gerl_123. "Красива, заспокоєна! Щастя Вам!" – побажала familyfaceart.

Раніше Анастасія Волочкова не раз опинялася в центрі уваги через те, що викладала в мережі досить відверті фото і відео. Головною "фішкою" балерини вважається шпагат. 

Нагадаємо, на початку жовтня Волочкова показала ролик, на якому позує з листям, а потім підстрибує в короткій сукні на камеру.

Вас також можуть зацікавити новини: