Сестри з "Зачарованих" / filmpro.ru

Шанувальники серіалу "Зачаровані" пам'ятають Пейдж стильною рудоволосою дівчиною з пухкими губами, яка підкорила не тільки своїм зовнішнім виглядом, але і акторською грою.

Про це повідомляє Кіноафіша.

Актриса Роуз МакГоун зіграла роль симпатичної, милої дівчини з хорошим почуттям гумору і харизмою. Вона відразу привернула до себе увагу, затьмаривши двох інших сестер з серіалу. Але один нещасний випадок змінив її до невпізнання.

Відео дня
Як змінилася Пейдж з" Зачарованих " / колаж з фото

Так, одного разу актриса потрапила в дорожньо-транспортну пригоду, а окуляри, які були на ній, розсікли їй обличчя при ударі. Після цього Пейдж з "Зачарованих" була змушена звертатися за допомогою до пластичних хірургів.

Фахівці в сфері краси впевнені, що Роуз занадто захопилася пластикою, і тепер вона виглядає вже зовсім інакше. Крім того, що вона коротко підстриглася і перефарбувалася в блондинку, ще й її обличчя стало більш округлим, змінилася форма надбрівних дуг і губ.

Як змінилася Пейдж з" Зачарованих " / колаж з фото

Нагадаємо, зірка серіалу "Дика Роза" Вероніка Кастро запам'яталася глядачам молоденькою і завзятою дівчиною, але якщо поглянути на її нинішній зовнішній вигляд, то впізнати її складно.

Вас також можуть зацікавити новини: