Віктор Павлік 10 днів провів у лікарні / Скріншот Instagram

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка – блогерка Катерина Реп'яхова – повідомила, що її чоловік потрапив до реанімації та переніс складну операцію на серці. Вона розповіла, як пройшло хірургічне втручання.

Бізнесвумен поділилася, що артистові була потрібна термінова операція, через вроджену ваду серця. Його госпіталізували, але хірургічне втручання не пройшло без ускладнень.

Скріншот Instagram

За словами Реп'яхової, лікарі боролися за життя музиканта 4 години. Несподівано під час операції у Павліка зупинилося серце на пів години. Хірургам вдалося відновити серцебиття, але артист був під'єднаний до апарату штучного кровообігу та ШВЛ. Дві доби він провів у реанімації.

Відео дня
Скріншот Instagram

"10 днів у лікарні, чотири години операції, пів години зупинки мого коханого серця, пів години апарату штучного кровообігу, дві доби в реанімації, пів доби ШВЛ і очікування, коли почне дихати сам. Дві доби без зв'язку та дві доби нескінченних дзвінків до реанімації. Коли вперше прийшла до реанімації, він не розмовляв, нічого не питав і навіть не радів мені", – вказала блогерка.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Катерина написала, що Віктор 10 днів перебував у лікарні. Однак зараз його стан покращився і він почувається добре. На нього чекає тривала реабілітація. Все найскладніше позаду. Катерина зізналася, що ці дні були жахливими для неї, адже перебувала в постійному стресі та переживала за коханого.

"Нарешті реабілітація. Для мене це була вічність…Це були надскладні дні, які ми пережили разом", – розповіла Реп'яхова.

Нагадаємо, раніше Катерина розповідала, що Віктор Павлік народився із вадою серця. Один із серцевих клапанів вийшов з ладу і співаку потрібно було встановити штучний клапан.

Вас також можуть зацікавити новини: