Ольга Сумська / скріншот

Українська акторка Ольга Сумська розповіла, як її запросили зніматися в комедії "Любов та Блогери". Артистка зіграла у фільмі одну з головних ролей – директорку клубу в місті Кагаплик Тамару Павлівну.

"Любов та Блогери" – це перша українська комедія про блогерів, яка зібрала на одному майданчику провідних акторів та інтернет-зірок, пише 24 канал.

"Це, мабуть, один з небагатьох проектів, в які я пройшла без кастингу, продюсери запросили мене на конкретну роль у фільмі, – зазначила Сумська. – Женя (Євген Таллер – співпродюсер фільму) зробив мені телефонний дзвінок, в якому прозвучала пропозиція зіграти яскраву героїню – Тамару Павлівну. І коли мені запропонували таку класну комедійну роль, я відразу погодилася, не сумніваючись. Женя ніби знав, про що я марила".

Відповідаючи на запитання про гонорар, Сумська назвала його "прийнятним":

"Можу тільки поділитися з вами, що це був прийнятний на сьогоднішній день гонорар. Ми з Євгеном легко домовляємося. Головне для мене – роль, яка буде подобатися, і хороша команда однодумців, людей, які будуть поважати та прислухатися до тебе. У "Любов та Блогери" все так і склалося, тому я погодилася швидко".

Читайте такожСтаріла: донька Ольги Сумської обрізала розкішне волосся та розчарувала фанів (відео)Раніше Ольга Сумська показувала, як виглядала в 19 років, коли була студенткою.

Вас також можуть зацікавити новини: