Співачка відверто поділилась особистою історією / Фото instagram.com/yuliasavicheva

Відома російська співачка Юлія Савічева відверто розповіла, як втратила першу дитину.

Так, артистка, яка 2014 року вийшла заміж після 10-річного роману, завагітніла невдовзі після весілля. Втім, на другому місяці у знаменитості стався викидень, повідомили у Hello.ru.

Савічева зізналася, що у втраті дитини звинувачує себе, адже вона занадто багато працювала і не звертала уваги на тривожні сигнали свого організму. 

Відео дня

"Не слухаючи порад лікарів, я продовжувала працювати в божевільному графіку. Тижнями не бувала вдома - нескінченні перельоти і хронічна втома привели до того, про що попереджали мене всі лікарі - я втратила дитину. Досі ми згадуємо цей період з жахом і здриганням!", - розповіла співачка. 

Читайте такожСвітлана Лобода випустила новий зворушливий кліп (відео)

За її словами, на той момент поруч не було підготовлених людей і лікарень, в яких могли б допомогти.

"Через якийсь час ми все-таки знайшли пологовий будинок, де мене прийняли. Я дуже вдячна лікарям за професіоналізм і оперативність, з якою вони змогли провести операцію, не вдаючись у подробиці про те, що трапилося. Три наступні дні я провела в лікарні, а після мого повернення додому ми всією сім'єю просто мовчали, і, якщо чесно, ми досі в розмовах обходимо цю тему стороною", - поділилась артистка.

Після трагедії артистка вирішила відповідально ставитися до свого здоров'я. Юлія разом з чоловіком почала відвідувати лікарів. Втім, завагітніти їй так і не вдавалося.

Тоді один з медиків порадив виконавиці розслабитися та перестати думати про зачаття. Подружжя вирішило відпочити у Португалії. Саме там Савічева і дізналася, що при надії. 2017 року співачка народила донечку Анну. 

Як повідомляв раніше УНІАН, українська реперка Alyona Alyona випустила кліп на нову пісню «Пам'ятаю». Основний посил треку режисер відео Анатолій Сачівко проілюстрував через широкий спектр дитячих історій і складних образів.