Популярна українська ведуча заявила про готовність йти на фронт: 'Потрібні люди'

Журналістка і ведуча Раміна Есхакзай з початку повномашстабного російського вторгнення їздить по гарячих точках і знімає сюжети про те, що там відбувається.

В інтерв'ю Олександру Волошину вона розповіла, що в окупантів дуже багато дронів з приладами нічного бачення, тому вони завдають ударів скрізь. 

Більш того, в ЗСУ не вистачає людей, щоб відбивати всі ворожі атаки. Тому вона при необхідності готова взяти в руки зброю і піти на фронт.

"Я навіть готова піти воювати, якщо потрібно. Я знаю, що можу поїхати в одну поїздку і не повернутися. Я бачила це, знаю, що потрібні люди на фронті. У мене беруть інтерв'ю, викладають уривок в TikTok, і пишуть коментар: "А звідки ця нафарбована знає?", а я повернулася з напрямків: Соледар, Авдіївка, Бахмут, Куп'янськ, я бачу ситуацію, спілкуюся з військовими", - розповіла Раміна.

Дівчина закликала українців активізуватися і донатити. 

"Я можу сказати, що війна не закінчиться завтра і післязавтра. Треба готуватися, тому що я довіряю нашим військовим. Коли я їжджу на фронт, моє життя залежить від військових", - зазначила Есхакзай.

Нагадаємо, раніше ведучий телемарафону Орест Дрималовський в прямому ефірі повідомив про те, що провів останній свій ефір і відправляється на службу в ЗСУ

Вас також можуть зацікавити новини: