Райан Медісон з дружиною / фото educationforfuturе

Десять порноактрис звинуватили свого 43-річного колегу Райана Медісона в сексуальному насильстві.

Як пише Daily Mail, до цього була причетна дружина Медісона Келлі, яка допомагала йому заманювати жінок.

Читайте такожПоліція затримала доньку Спілберга, яка стала порноактрисоюАктриси заявили, що зйомки з Медісоном зазвичай проводила жіноча команда, що, на їхню думку, допомагало йому викликати довіру у своїх майбутніх жертв. У процесі він вимагав від партнерок брати участь у сценах, на які вони не давали згоди.

Відео дня

Порноактриса Кінслі Картер розповіла, що їй був 21 рік, коли вона піддалася насильству з боку Медісона. Вона також повідомила, що зйомки з ним перетворилися для неї на «фільм жахів».

Картер зазначила, що будинок у Каліфорнії, де Медісон знімає фільми, сильно віддалений від інших житлових будинків. На думку актриси, інші дівчата через це можуть відчути себе там в повній ізоляції: «Головна причина, чому я зараз про це кажу, полягає в тому, що мене ніхто не попереджав заздалегідь. Я хочу, щоб інші люди знали про нього».

Її колега Аннабель Редд поскаржилася на те, що Медісон «порушив її межі». Актриса Лексі Лор підкреслила, що Медісон давно відомий в індустрії фільмів для дорослих як ґвалтівник. Дівчина уточнила, що теж стала його жертвою, коли їй було 19 років.

Раніше УНІАН писав, як у зґвалтуванні був звинувачений 67-річний порноактор Рон Джеремі.