Модель без ока розповіла про зйомку для Playboy / instagram.com/irin_lia

Обкладинку першого з початку повномасштабної війни друкованого журналу Playboy Ukraine прикрасила українська модель Ірина Білоцерковець, яка втратила око під час обстрілу російських загарбників. Жінка розповіла, що їй довелося пережити.

В інтерв'ю "ЖВЛ" Ірина розповіла, що 26 лютого 2022 року став для неї трагічним днем. Тоді вона вивозила своїх трьох дітей із охопленої вогнем Київщини. Стався обстріл.

"Все, що я пам'ятаю з того дня, що я чую постріл. Я їм (дітям - УНІАН) сказала: "Я вас люблю, пригніться, я вмираю". Я чула постріл, але я думала, що він десь неподалік від мене, а він уже був просто мені в голову. Коли я була в машині, моя голова була скручена, але я ще бачила дітей", - пригадала модель.

Відео дня

Потім вона прокинулася на лікарняному ліжку у повній темряві. Жінка зрозуміла, що жива, але нічого не бачить. Поруч були трубки, тож Ірина зрозуміла, що це апарат штучної вентиляції легень.

"Потім прийшов лікар і повідомив, що діти цілі. Коли йшла операція, я, мабуть, прокидалася, є таке, бо пам'ятаю, як у мене немає одного ока, але тоді я не бачила на два ока. Поранення на обличчі були з усіх боків", - пригадала багатодітна мама.

Після цього тривали кілька місяців лікування у Німеччині, складна реконструктивна операція, тривалістю у 10 годин. Врешті, німецькі медики відновили зруйновані кістки черепа медичним титаном.

Модель повернулася в Україну, почала займатися спортом, заново вчилася жити. Згодом її запросили прикрасити обкладинку глянцю. Спочатку мати Ірини скептично оцінила цю пропозицію, але потім змінила свою позицію.

"Моя мама каже: "Для всіх Playboy – це щось таке, порнографія". Але потім вона зі мною спілкується і каже: "Знаєш, мабуть, це тобі потрібно було. Ти начебто ожила", - поділилася Ірина.

'Постріл був мені в голову': українка розповіла, як знялась для Playboy після втрати ока

Білоцерковець зауважила, що заново переосмислила життя. Зараз жінка думає над тим, щоб опанувати професію психотерапевта.

"Коли ти привіталася зі смертю, ти ще більше починаєш цінувати своє життя. Якщо тебе тут залишили, ти маєш робити. Ти не можеш дати собі розкиснути", - наголосила вона.

Ірина Білоцерковець на обкладинці Playboy 

Модель і телеведуча Ірина Білоцерковець, яка втратила око під час обстрілу на Київщині, потрапила на обкладинку першого з початку повномасштабної війни друкованого журналу "Playboy Україна". Вона сильно постраждала у лютому 2022 року.

Вона особисто презентувала новий випуск журналу військовим. Модель розповіла, що вдячна захисникам України, а тому хоче їх підтримати.

"У мене немає половини обличчя, тут титан стоїть. Вибило око. Якось так. Боремося, живемо далі", - сказала Білоцерковець.

Вас також можуть зацікавити новини: