Білоцерковець потрапила під обстріл всього через три дні після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну / скріншот

Модель і телеведуча Ірина Білоцерковець, яка втратила око під час обстрілу на Київщині, потрапила на обкладинку першого з початку повномасштабної війни друкованого журналу "Playboy Україна". Вона сильно постраждала у лютому 2022 року.

Білоцерковець потрапила під обстріл всього за три дні після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Модель, як повідомляє Mirror, є дружиною політика - помічника мера Києва Віталія Кличка, на момент атаки вона перебувала в машині. Після цього її терміново доставили до Берліна. Модель перенесла серйозні операції.

Говорячи про реабілітацію, Білоцерковець згадує свої перші емоції. Коли вона подивилася в дзеркало після операції, то була шокована. 

"Ока немає, трубки стирчать всюди, волосся поголене після операції. Шви, шрами, рани всюди. Я була просто чудовиськом Франкенштейна. Щелепа зламалася, ніби гілка... У мене більше немає красивого обличчя, але інша частина мого тіла прекрасна", - розповіла модель.

Українка, яка втратила око під час обстрілу, потрапила на обкладинку / фото Playboy

У "Playboy Україна" відзначили, що друковані випуски не з'являться у продажу. Їх відправлять військовим, у лікарні та до тилових пунктів.

"Цей випуск безсумнівно - історичний. Ми дотримувалися головних цінностей бренду, враховуючи сьогодення. Друкуючи тираж, ми висловлюємо подяку бійцям ЗСУ, які борються за нас за право, власне, створювати і поширювати журнал. Так що на розкладках читачі його не побачать. Він відправиться туди, де така світова і гуманітарна допомога, як Playboy, набагато потрібніше — по лікарнях і тилових пунктах управління. Це наш підписаний всією редакцією медіаснаряд добра і краси", - повідомляється на сайті "Playboy Україна".

Також в мережі вже з'явилося відео з Білоцерковець. Вона особисто презентувала новий випуск журналу військовим. Модель розповіла, що вдячна захисникам України, а тому хоче їх підтримати.

"У мене немає половини обличчя, тут титан стоїть. Вибило око. Якось так. Боремося, живемо далі", - сказала Білоцерковець.

Нагадаємо, нещодавно чоловіки назвали 10 найсексуальніших жінок за національністю. Найпривабливішими вони назвали вірменок.

Вас також можуть зацікавити новини: