Жанна Бадоєва продовжує працювати в РФ / скріншот YouTube

Відома телеведуча Жанна Бадоєва з'явилася на одному з російських телеканалів. Вона буде вести продовження свого шоу "Життя інших".

Повідомляється, що в першому випуску нового сезону вона побувала в мексиканському Канкуні, розташованому на узбережжі Карибського моря на півострові Юкатан.

Тобто поки в Україні йде повномасштабна війна, Бадоєва продовжує працювати в Росії і спокійно подорожує по найвіддаленіших точках світу. Попри те, що телеведуча здобула популярність саме завдяки українському шоу "Орел і Решка", вона зрадила Україну.

Відео дня

Позиція Жанни Бадоєвої щодо війни в Україні

Так, в перші дні російського повномасштабного вторгнення вона говорила, що їй страшно за близьких, які перебувають в Україні, але при цьому вона так і не назвала Росію агресором, а війну - війною.

Після цього Бадоєва на довгий час замовкла про війну в Україні і навіть на якийсь час зникла з соцмереж. Ймовірно, щоб уникнути хейту на свою адресу.

Нагадаємо, раніше на мовчання Бадоєвої про війну звернула увагу українська журналістка Аліна Доротюк. Вона заявила, що телеведуча не потрапила в "чорний список" артистів, бо про неї, ймовірно, забули.

Вас також можуть зацікавити новини: