Приходько зазначила, що не відмовляється від своїх слів про Брежнєву / скриншоти

Українська співачка Анастасія Приходько прокоментувала поведінку Віри Брежнєвої та Світлани Лободи. Вона обурена тим, що ці артистки продовжують виконувати свої пісні російською мовою. 

В інтерв'ю Аліні Доротюк Приходько зазначила, що не відмовляється від своїх слів про Брежнєву. Нещодавно вона вимагала, аби у співачки забрали український прапор.

"Не можна вдягати на себе прапор України і співати російські пісні. Я це говорю на кожному концерті, коли в мене проходять творчі вечори... Ну як можна представляти державу та співати російською?" - обурилася Приходько.

Відео дня

Також вона прокоментувала нещодавній виступ Лободи, яка співала та спілкувалася з глядачами російською. При цьому на співачці був прапор України, з якого їй ніби пошили сукню.

"Я перепрошую, прапор вдягати наче сукню? Державний прапор? Коли зараз під прапором гинуть наші хлопці, ти вдягаєш на себе прапор-сукню? Це неповага до державного прапора, це по-перше. По-друге, навіщо ти співаєш російські пісні?" - зазначила Приходько.

Співачка визнала, що не може зрозуміти такі подвійні стандарти. Вона вважає, що артисти, які не відмовилися від своїх російськомовних пісень, просто хочуть "всидіти на двох стільцях" та бояться втратити популярність без хітів з минулого.

"Або ти з прапором говориш українською, або не вдягай на себе прапор. Бо це якісь подвійні стандарти. І там, і там, чи що?!" - додала артистка.

Скандали навколо Лободи та Брежнєвої - що відомо

Нещодавно співачку Лободу осоромили за те, що вона виступала з російськими піснями, але при цьому тримала український прапор. Після скандалу співачка вирушила до Варшави, де відвідала біженців. Втім, там на неї не чекали. Лободу засудили за "показну доброту".

У схожий скандал нещодавно потрапила і Брежнєва. Вона виконувала свій хіт російською мовою, при цьому махала прапором України. За це Приходько пропонувала її жорстко покарати.

Вас також можуть зацікавити новини: