Лобода оскандалилася на концерті / фото instagram.com/lobodaofficial

Українська співачка Світлана Лобода оскандалилася на одному з концертів. Зірка, яка до повномасштабного вторгнення активно гастролювала по Росії, виступила із російськомовними хітами, обмотавшись українським прапором.

Фрагментом цього виступу Лобода поділилася у своїх Instastories. На кадрах видно, як під час виконання треку "40 градусов" у вкрай відвертому вбрання хтось із залу передав співачці український прапор. Вона накинула його собі на плечі та продовжила співати російською.

Цей вчинок "рознесли" навіть росіяни. Телеграм-канал "Самые СЛИВки" заявив, що на відео чітко видно "еталонний патріотизм" Лободи.

"З голою ж*пою... у голому купальнику, із прапором на шиї та хітом російською", - зазначив канал.

Втім, на цьому Лобода не зупинилася. Під час того ж виступу вона огорнулася накидкою у стилі прапора України та виголосила промову про "випробовування та силу людей". До речі, про це Лобода також говорила російською мовою.

"Картина маслом: Світлана Лобода у накидці із колекції "Я ПАТРІОТКА" зі сцени у Ніцці розповідає про "непростые испытания" українців, а глядачі із залу їй кричать "українською". Якщо базові речі так і не дійшли, то хоч ти прапором з голови до ніг обмотайся - не допоможе", - прокоментував канал "Культурна прачечна".

Інші скандали Лободи

Нагадаємо, що Скандальна співачка Світлана Лобода нещодавно випустила новий трек українською мовою. Крім цього, вона раптово заговорила про "події, братів і повій". Вона закликала слухачів "відкрити серце і відчути" її пісню.

А перед цим співачка публічно принизила дівчину з плакатом "Харків без Лободи". Вона підійшла до юної мешканки Харкова і з посмішкою питала, хто їй заплатив за її протест. 

Незабаром Лобода спробувала вибачитися за свій вчинок, однак викликала лише нову хвилю хейту. Лобода стверджувала, що просто "невдало пожартувала".

Вас також можуть зацікавити новини: