Ворог вдарив по Дніпру, артисти відреагували / скриншоти

Українські зірки емоційно відреагували на ракетний удар по Дніпру. Окупанти били по місту та області вночі, а потім атакували лікарню вдень. Артисти не змогли змовчати, вони, як і більшість українців, "проклинають" російську агресію.

Леся Нікітюк

Ведуча показала моторошні фото з лікарнею, по якій поцілили окупанти. Нікітюк зазначила, що ворог перетворє мирні об'єкти на місця, де гинуть люди.

"Ракетний удар по поліклініці в Дніпрі. Поліклініка - місце де надають допомогу і рятують життя.. А не навпаки. Терористи. Мої співчуття всім постраждалим", - написала ведуча.

Відео дня
Нікітюк про удар по Дніпру /  скриншот

Катя Осадча

Осадча відреагувала на удар по Дніпру, а також звернула увагу на інформацію щодо блогерки Анни Алхім. Після ворожої атаки у мережі почав з'являтися скриншот Stories дівчини, у якому йшлося, що лікарні нібито переповнені військовими.

"Будь ласка. Блогери та інфлюенсери, будьте розумніші. Іноді краще просто помовчати", - написала Осадча щодо цієї ситуації.

Катя Осадча про ракетну атаку / скриншот

Джамала

Співачка "репостнула" відео зі сторінки Зеленського. Також Джамала показала інші моторошні кадри з місця трагедії. Налякані люди, які знаходилися у лікарні під час "прильоту", не могли зрозуміти, що коїться.

"Немає слів. Ненависть і біль", - поділилася емоціями співачка.

Джамала про трагедію у Дніпрі / скриншот

Тіна Кароль

Зірка теж показала відео зі сторінки Зеленського. Співачка не стала писати, які емоції вона переживає через чергову ракетну атаку по мирних містах України. Втім, Кароль не приховує свою позицію, вона проти російської агресії та засуджує повномасштабну війну.

Кароль про ракетний удар по Дніпру / скриншот

Ектор Хіменес-Браво

Відомий кулінар та ведучий шоу "Мастер-Шеф" зробив "репост" відео, на якому чоловіки самотужки допомагають постраждалому. Російська ракета поцілила по лікарні, де перебували мирні люди. Ектор Хіменес-Браво зазначив, що співчуває.

"Ранок. Медзаклад. Дніпро. Нелюди. Немає їм прощення", - написав ведучий.

Хіменес-Браво про атаку на Дніпро / скриншот

Надя Дорофєєва

Співачка визнала, що вона досі не може повірити у те, якими жорстокими бувають люди. Дорофєєва також показала, на що окупанти перетворили лікарню.

"Сьогодні ворожа атака перетворила місце, яке призначене рятувати життя, в місце, де люди гинуть. Я ніколи не думала , що люди можуть бути настільки жорстокими. Але вже давно зрозуміла - немає меж жорстокості нашого ворога. Боляче. Співчуваю всім постраждалим. Жах", - написала Дорофєєва

Надя Дорофєєва про ракетний удар по Дніпру / скриншот

Юрій Горбунов

Продюсер та телеведучий зазначив, що українці ніколи не пробачать росіянам їхні злочини. За словами Горбунова, окупанти за все понесуть покарання.

"Удар по лікарні в Дніпрі! На цю хвилину 2 загиблих і 26 поранених! Не зупиняє нелюдів ніщо! Ніколи не забудемо! За все понесуть покарання!" - заявив ведучий.

Горбунов про ракетну атаку / скриншот

Ракетний удар по Дніпру - скандал навколо Анни Алхім

Сьогодні окупанти вдарили по Дніпру. Вони поцілили по лікарні. Відомо, що внаслідок удару загинуло дві людини, 25 осіб отримали травми.

На тлі цього у мережі почали з'являтися скриншоти, на яких розповідається про "переповнені військовими" лікарні у Дніпрі. Такий допис "репостнула" і місцева блогерка Анна Алхім. Через це у мережі звинувачувати дівчину у тому, що "приліт" стався нібито через неї.

Вас також можуть зацікавити новини: