Окупанти знов ударили по Дніпру / фото Телеграм-канал Сергій Лисак

Внаслідок ракетного удару російських окупантів по медзакладу у Дніпрі загинула одна людина. Також спочатку повідомлялось про 15 поранених.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram. "Російські терористи вкотре підтверджують свій статус борців з усім гуманним та чесним. Ракетний удар по поліклініці в місті Дніпрі. Станом на зараз одна людина загинула та 15 поранено", - зазначив він.

За словами Зеленського, на місці триває ліквідація наслідків обстрілу та порятунок постраждалих, залучені всі необхідні служби. 

14:00 - Внаслідок ракетного удару по медзакладу у Дніпрі поранені 25 людей. Госпіталізовані – 19, з них двоє дітей. Четверо поранених лікуються амбулаторно. Також є двоє загиблих та троє зниклих безвісти, повідомив перший заступник голови ОВА Орлов.

13:48 - З-під завалів будівлі ветклініки, в яку також влучив ворог, дістали тіло загиблого чоловіка. 

"Сьогоднішня ракетна атака по Дніпру забрала життя двох людей", - повідомив Лисак.

13:17 - за даними голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, вже 23 постраждалих у Дніпрі. "21 – в стаціонарі, з них троє – "важкі". Загинув чоловік 69 років. Він просто проходив повз, коли ракета російських терористів поцілила по місту", - повідомив Лисак.

12:38 у Дніпрі півсотні рятувальників та 17 одиниць техніки приборкують пожежу на місці ракетного удару. Вогонь охопив 1 тис кв. м ураженого медзакладу. Триповерхівка частково зруйнована. 

Лисак зазначив, що все ще вгамовують полум’я й у сусідній будівлі. Його вже вдалося локалізувати. Там тривають пошуки людини, яка може знаходитися під завалами.

12:25 - Лисак уточнив, що поранені діти - це хлопчики 3 та 6 років. "Обоє шпиталізовані. Лікарі оцінюють їхній стан, як середньої тяжкості", - уточнив він. За його даними, госпіталізовані й 11 дорослих, з них двоє – "важкі".

12:23 - голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що серед поранених є двоє дітей. "Загалом кількість постраждалих встановлюється", - зазначив він.

За даними Лисака, крім медзакладу та ветеринарної клініки ще пошкоджені приватні та багатоквартирні будинки. 

Нещодавні удари по Дніпру

Перед цим голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак поінформував, що внаслідок ракетного удару окупантів по Дніпру було влучання у медзаклад.

Крім ранкового удару окупанти били по Дніпру і області ще й вночі. Внаслідок чого були прильоти в Нікопольському районі. А в Дніпрі руйнувань зазнали житлові будинки, згоріли два приватні підприємства.

Вас також можуть зацікавити новини: