Григорій Решетник / Фото - instagram.com

Ведучий романтичного шоу "Холостяк" Григорій Решетник висловився про стосунки Алекса Топольського і Каті Лозовицької. Він зізнався, що не очікував таких бурхливих обговорень після їхнього розриву.

"Я вже 12 років веду "Холостяка", і до цього реакція учасників після закінчення була більш стриманою. Але оскільки у нас була велика перерва, пройшов рік після зйомок, можливо, вони скучили за емоціями або хтось змінив свою думку з тих чи інших питань, у когось, можливо, з'явилися якісь нові надії, домисли, тому і почали ділитися своїми думками настільки емоційно", - сказав Решетник в інтерв'ю "КП в Україні".

Він додав, що всі ці з'ясування стосунків виглядають по-дитячому. Решетник вважає, що і Топольському, і учасницям потрібно прожити всі ці емоції і подорослішати.

Відео дня

"Єдине - хочу, щоб вони були добрішими одне до одного, пам'ятали і поважали той шлях, який разом пройшли на проекті, і ні в якому разі не переходили до ще більших звинувачень одне одного. Це мене трохи засмучує", - додав Решетник.

Скандали з Алексом Топольським

У фіналі шоу "Холостяк" головний герой вибрав модель Катю Лозовицьку, проте через місяць вони розлучилися. На пост-шоу Катя сказала, що ініціатором розмови про розрив була вона, проте Алекс не погодився з цим.

Він заявив, що їхні стосунки не могли розвиватися, бо в його думках була фіналістка Саша Мудра. Тому він намагався налагодити з нею контакт, але дівчина відмовила йому і навіть заблокувала у всіх соцмережах.

Крім того, в інтерв'ю УНІАН Мудра розповіла всі подробиці спілкування з Топольським і про те, які гидоти він їй писав.

Вас також можуть зацікавити новини: