Григорій Решетнік і Даша Астаф'єва / Фото - instagram.com

Телеведучий шоу" Холостяк " і "Холостячка" Григорій Решетнік розповів, що третій сезон "Холостячки" планували почати знімати навесні поточного року, проте через війну в Україні його відклали. 

Цим він поділився в інтерв'ю "Факти". 

На питання, кого б він хотів бачити головною героїнею третього сезону, Решетнік відповів досить чітко - відому модель Дашу Астаф'єву. 

Відео дня

"І мені самому цікаво, хто стане третьою "холостячкою". Як глядачеві, мені було б цікаво побачити Дашу Астаф'єву. Відомо, що вона зараз допомагає хлопцям з тероборони – готує їжу, чистить картоплю на кухні. Або одну з тих дівчат-героїнь, які хоробро служать у ЗСУ", - розповів Решетнік. 

Точних дат виходу нового сезону він не назвав, проте переконаний, що зйомки можливі лише після беззастережної перемоги України у війні. 

"Знаю, після нашої перемоги почнеться зліт українського патріотичного художнього та документального кіно, безлічі проєктів. Потрібно просто дочекатися. Я впевнений, що перемога буде за нами!",- резюмував телеведучий. 

Нагадаємо, лідер Бумбокс жорстко звернувся до окупантів. Також Андрій Хливнюк з гурту "Бумбокс" розповів історію п'ятирічної дівчинки, батька якої вбили окупанти. 

Вас також можуть зацікавити новини: