Алла Пугачова і дочка / Фото - скріншот instagram

Російська блогерка Анна Калашнікова прокоментувала стан співачки Алли Пугачової. Нещодавно з'явилася інформація про те, що їй зовсім зле - нібито у неї почалися серйозні проблеми зі здоров'ям, через які вона погано пересувається. Доповнило чутки про недугу фото, зроблене на концерті Лайми Вайкуле, де у Примадонни на руці помітили пухлину

Калашнікова закликає не ставити діагнози по фото і віддати данину літнім зіркам, які намагаються круто триматися на публіці. 

"Мені здається, що всі в такому віці вже не ті. Така реальність життя і фізіологія. Не бачу сенсу про це так голосно кричати. На нас всіх це чекає. Алла Борисівна від цього молодше не стане. Для своїх років, мені здається, вона має чудовий вигляд. Тримає фігуру, стильно одягається. Багатьом можна тільки повчитися на її прикладі. Давайте не будемо травмувати жіночу психіку і ображати артистів у віці. Вони намагаються триматися як можуть", - сказала Анна. 

Відео дня

Де зараз Алла Пугачова і що з нею

Після початку повномасштабної війни Примадонна з чоловіком Максимом Галкіним і дітьми виїхала за кордон. З відкритих джерел відомо, що зараз вона проживає в Ізраїлі. У вересні 2022 Алла з дочкою і сином повернулася в Підмосков'є - пропагандисти тоді почали говорити про те, що зіркова пара розлучилася, а Алла нібито "одумалася" і вирішила повернутися на батьківщину. 

Проте вже через місяць вона виїхала з країни. Тоді росЗМІ заявили, що співачка виставила на продаж шикарний палац свого чоловіка, а також забрала зі школи документи дітей. 

Зараз Алла Борисівна перебуває в Ізраїлі. Нещодавно разом з чоловіком вона відвідала концерт підтримала Україну співачки Лайми Вайкуле. На заході Примадонна мала стильний вигляд - в мережі ще довго обговорювали її туфлі на високих підборах.

Вас також можуть зацікавити новини: