При цьому Мусагалієв і Дорохов заявили, що бажають жителям Донбасу "мирного неба" / скріншот

Відомі російські коміки Азамат Мусагалієв і Денис Дорохов, які прославилися ще у "КВН", прогнулися під кремлівську пропаганду. Гумористи намагалися відмовчуватися про війну, проте тепер вони вирушили на тимчасові окуповані території України, де влаштували "танці на кістках".

Так, коміки з'явилися в Донецькій області на меморіальному комплексі "Савур-Могила", де окупанти влаштували святковий концерт з нагоди "80-ї річниці визволення Донбасу". Там вони вийшли на одну сцену з путіністами, які відкрито підтримують агресію Кремля.

При цьому Мусагалієв і Дорохов заявили, що бажають мешканцям Донбасу "мирного неба". Також вони видали, що "у будь-який час" найголовнішим нібито є щастя в родині.

Мережа "вибухнула" негативними коментарями. І якщо сторінка Мусагалієва в Instagram не відображається для користувачів з України, то профіль Дорохова прийняв "удар" за двох. Користувачі пишуть:

  • "Бажаємо вам, щоб усі ваші близькі опинилися на передовій найближчим часом"
  • "Дітям, яких росіяни вбили в театрі Маріуполя, було приблизно стільки ж, скільки і вашому. Ніякі гроші цього не відмиють. Карма штука така, вона повернеться"
  • "Що ти забув в окупованих містах України терористами РФ?"
  • "З'їздили в Україну. Чекайте на сюрпризи у Москві"
  • "Спочатку плачуться, що їхнім родинам погрожують і вони не можуть висловитися, що вони проти війни, а потім приїжджають на окуповані території. Хороші росіяни".

Мусагалієв і Дорохов цинічно виступили на окупованій території України - відео

Що Мусагалієв і Дорохов говорили про війну

До початку повномасштабної війни, яку РФ розв'язала проти України, Мусагалієв висміював росіян, що вирішили втекти за кордон. А після 24 лютого 2022 року комік заявляв, що він "за мир", а в Україні нібито є "хлопці", з якими його "багато що пов'язує". При цьому він не засуджував путінську агресію і мовчав про те, що військові РФ вбивають мирне населення нашої країни.

Дорохов у перші дні повномасштабної війни відмовчувався, а потім почав робити анонси своїх концертів, нібито нічого не відбувається. Часом комік отримає чимало критики за своє мовчання, проте він так і не висловив свою думку. Тепер же, коли Дорохов підіграє пропаганді РФ, позиція артиста очевидна. 

Вас також можуть зацікавити новини: