Ротару їде на концерт до Москви / dialog.ua

Народна артистка України Софія Ротару зібралася до Москви для участі в новорічному концерті "Пісня року".

Про це свідчить афіша заходу, опублікована на сторінці "Пісні року" в Instagram.

Зйомки пройдуть 4 грудня в московському Палаці спорту. 

Відео дня

"50-річчя легендарного телефестивалю "Пісня року" відсвяткуємо новорічною ТВ-зйомкою за участю кращих артистів! У концерті візьмуть участь популярні молоді зірки й метри естради, народні артисти, найяскравіші та улюблені виконавці", - пишуть організатори.

instagram.com/pesnyagoda_official/

Крім Ротару, в концерті візьмуть участь Філіп Кіркоров, Ірина Аллегрова, Ігор Крутой, Григорій Лепс, Стас Михайлов і багато інших. Чимало заявлених виконавців відкрито підтримують агресію РФ проти України та окупацію Криму. 

Заява сестри Ротару і реакція на нього

Нещодавно сестра співачки Ауріка Ротару несподівано для багатьох зізналася, що чекає на повернення Криму Україні. Також вона розповіла, що не відвідує окупований півострів. "Наскільки я знаю, Соня теж років п'ять або шість не була в Криму", - додала вона.

Після слів Ауріки Ротару на неї та її сестру обрушився шквал агресії в Росії й окупованому Криму. Відомий антиукраїнськими заявами продюсер Йосип Пригожин заявив, що сестри Ротару не відвідують півострів нібито через страх гнівної реакції на це на материковій Україні.

Представник окупаційної адміністрації Криму - так званий "голова комітету парламенту з культури і питань охорони культурної спадщини" Микола Волков взагалі запропонував позбавити Ротару звання почесної кримчанки.