NAVKA знімає мюзикл "Меч єдиності" на Одещині / фото instagram.com/navka.ua

Українська співачка NAVKA (Марина Тимофійчук) після зйомок мюзиклу "Меч єдиності" в Одесі втратила свідомість і вдарилася обличчям об каміння. Як наслідок - вибиті зуби і розірвана губа.

Подробиці неприємного інциденту NAVKA розповіла на своїй сторінці в Instagram.

"Втратила після зйомок свідомість і впала на камінь зубами… Через годину ридань, повних долонь крові, і повного рота зубів, які плавали серед крові, - ніхто так і не виконав мого прохання і не розбудив мене, а я ж так сподівалась, що це лише сон. Але цей жах виявився реальністю…", - розповіла співачка.

Відео дня

Вона також поскаржилася на чергових лікарів одеської лікарні, які, на думку Марини, недбало поставилися до своєї роботи. Через це їй довелося перешивати губу, в процесі чого з неї дістали ще кілька шматочків зубів.

"Мені перешили губу. Бо в Одеській лікарні №11, куди мене привезла швидка, "лікарі" зашили губу, як фаршировану качку і забули в ній 2 шматочка зуба. Коли новий хірург знаходив шматочки зубів, я зрозуміла, чому чергова лікарка Одеської лікарні №11 не дозволила режисеру Денису Захарову бути присутнім при зшиванні. Озвучена причина: може налякатись і втратити свідомість, а також відсутність бахіл. Думаю, "лікарка" боялась, що він втратить свідомість, побачивши пофігізм двох "чергових"… А ще криво зшиту губу покрили зеленкою, - мабуть, щоб тяжко було зрозуміти, що там нашито", - пише співачка.

Після чергових лікарів у лікарні дівчині довелося наново перешивати пошкоджену губу / колаж УНІАН, фото instagram.com/navka.ua

Вона також зазначила, що кожен на своєму місці повинен відповідально виконував свою роботу. Попри інцидент, NAVKA зазначила, що не зупинила зйомки мюзиклу.

Як повідомляв УНІАН, раніше співачка NAVKA показала наслідки підриву Каховської ГЕС. За її словами, відео з підтопленням було знято з позицій підрозділу її чоловіка, який воює у Херсонській області.

Вас також можуть зацікавити новини: