Серце Заріцької зараз зайняте / instagram.com/kazka.band

Українська співачка Олександра Заріцька у програмі "Світське життя" розповіла, що зараз вона зустрічається з молодою людиною. Ось тільки імені його не називає, бо намагається максимально берегти ці відносини від зайвих очей.

Також дівчина зізналася, що до появи нового молодого чоловіка, вона рік була одна. При цьому сором'язлива Заріцька додала, що секс у неї таки був.

"В останній раз у мене стосунки були півтора року тому, тому тримайте за мене кулачки, щоб все було добре. Секс був, все класно. Але ось тривалих, нормальних, здорових відносин не було", – сказала Заріцька.

Крім того, Олександра зізналася, що і нові стосунки вона не може назвати здоровими. Зараз у неї багато проектів, які вимагають максимальної віддачі і часу. У зв'язку з цим вона дуже рідко бачиться зі своїм коханим.

"Дуже сподіваюся, що десь з грудня-січня все буде нормально, побачимо", – підсумувала співачка.

Читайте такожЗеленський вручив орден Держави родині покійного Кузьми (фото)Хто така Олександра Заріцька

Олександра Заріцька - українська співачка, учасниця шоу "Голос країни" і "Х-фактор".

У 2017 році Олександра разом з Микитою Будаш створила групу "KAZKA". У цьому ж році група випустила свій перший сингл, з яким вони пройшли кастинг на шоу "Х-фактор", де група зайняла 7 місце. У 2018 році група взяла участь в українському національному відборі на "Євробачення-2018", зайнявши 15 місце. 27 квітня 2018 року KAZKA випустили свій перший альбом, який називається "KARMA". 27 грудня 2019 року випустили другий студійний альбом "NIRVANA".

Вас також можуть зацікавити новини: