Боярського не впізнати, пишуть ЗМІ / Скріншот

У мережу "злили" відео з відомим російським актором і музикантом Михайлом Боярським, який потрапив до бази українського центру "Миротворець".

Відео із 70-річним артистом опублікував Telegram-канал "НеМалахов". Він був зображений без капелюха та окулярів, що вже стали традиційними для його образу.

Публіку не на жарт налякав його вигляд, адже Боярського тут не впізнати. "Хто знає, що з Боярським? Від нього шкіра та кістки залишилися. Боже", - підписали відео в "НеМалахові".

Відео дня
А це фото на своїй сторінці в Instagram публікувала донька Боярського Ліза. На ньому артист теж має помітно постарілий вигляд

Як повідомляв УНІАН, раніше відомий російський актор Михайло Боярський і музикант потрапив до бази даних українського центру "Миротворець".

Інформація про актора, що зіграв д'Артаньяна в радянському фільмі "Д'Артаньян і три мушкетери", розміщена в розділі "Чистилище". Він потрапив в список "Миротворця" за відкриту підтримку агресії Росії щодо України; незаконний перетин державного кордону України; участь у розважальних заходах в анексованому Криму.