Софія Стужук / фото t.me/sofia_stuzhuk_official

До мережі потрапило нове фото скандальної блогерки Софії Стужук. На ньому вона постала з опухлим обличчям. У користувачів мережі склалося враження, що її бджоли покусали, але, насправді, це лише результат невдалої пластики.

Нещодавно Стужук знову вдалася до послуг хірургів. Після операція вона мала певний час відновлюватися, проте знаменитість вирішила не дотримуватися режиму реабілітації. В результаті у неї вилетіла скоба з щоки, що й спричинило такий зовнішній вигляд.

Це вже не перша операція, яку робила Стужук. Раніше блогерка зробила мамопластику, ринопластику та пережила ще кілька хірургічних втручань у своє обличчя. Останніми роками вона дуже зовні змінилася.

Відео дня
Стужук зіпсувала обличчя / скріншот

Користувачі мережі наголошують, що Софія схожа на російську телеведучу Вікторію Боню, яка також захоплюється сучасними процедурами омолодження. Вони з цікавістю чекають, коли набряки зійдуть і Софія матиме нормальний вигляд.

Скандальна Софія Стужук шокувала обличчям після невдалої пластики (фото)

Що відомо про Софію Стужук

Софія Стужук – це інтернет-знаменитість, яка обрала позицію мовчанки щодо війни в Україні, тому неодноразово потрапляла під хвилю хейту від роздратованих українців.

Вона наголошувала, що не дивиться новини, тому не дуже обізнана в реаліях війни. До речі, цю зірку активно піарять російські пропагандисти, бо очевидно, що позиція блогерки та посіпак Кремля співпадають.

Нині Стужук живе з чоловіком у Латвії.

Раніше УНІАН писав, що Стужук відреклася від України. А згодом зірку з ганьбою прогнали з Польщі. 

Вас також можуть зацікавити новини: