Заворотнюк і Чернишов / Фото - instagram.com

Доля Анастасії Заворотнюк, яка два десятки років тому стала головною героїнею російського ситкому "Моя прекрасна няня", сьогодні хвилює багатьох. Три роки тому у неї виявили онкологію. Тоді Заворотнюк раптово зникла і більше не з'являлася на публіці. 

Її старша дочка Анна не коментує стан мами. Відомо, що онкологія почала розвиватися у Насті після процедури штучного запліднення - в 2018 році "моя прекрасна няня" народила дочку Мілу, за якою зараз доглядають старша сестра і бабуся. 

Як пишуть росЗМІ, зараз в мережі показали рідкісне фото Міли - до цього і сама Заворотнюк, і її чоловік, фігурист Петро Чернишов були категорично проти того, щоб демонструвати шанувальникам якісь кадри з особистого архіву. 

Відео дня

Про дівчинку практично нічого невідомо. Але, судячи з фото, вона росте красунею, дуже схожою на свою зіркову маму.

Дочка Анастасії Заворотнюк / скріншот

Позиція Анастасії Заворотнюк щодо війни в Україні

Враховуючи те, що вже понад три роки Заворотнюк не виходить на зв'язок зі своїми підписниками, говорити про те, чи підтримує вона війну, неможливо. Однак нещодавно в мережі згадали, як героїня Заворотнюк няня Віка принижувала Україну у тому самому серіалі.

Наприклад, в одній із серій продюсер Шаталін сказав: "Віко, ви крадете речі в магазині, як Україна - російський газ". Також була сцена, коли Заворотнюк у ролі Вікторії Прутковської сказала: "Максиме Вікторовичу, вашій доньці Маші потрібна вишиванка - чи то на свято приєднання України, чи то від'єднання".

Вас також можуть зацікавити новини: