Цимбалюк та його кохана знялися у романтичній фотосесії / Фото Скріншот Instagram

Відомий український актор, секс-символ кіноіндустрії Тарас Цимбалюк показав романтичне відео зі своєю коханою. Разом з дівчиною вони знялися у фотосесії  для її бренду одягу.

Як відомо, обраниця Цимбалюка – Світлана Готочкіна. Дівчина також опублікувала на своїй сторінці Instagram відео з актором. На ньому зіркова пара мило дуркує, обіймається та цілується, але при цьому вони демонструють новинки з колекції бренду одягу Готочкіної.

скріншот з відео

На відео закохані одягнуті в парні образи, зокрема джинси вільного крою, шкіряні куртки та кросівки. Світлана лаконічно підписала свій допис, де вказала, що вони з Тарасом вже два роки у стосунках.

"І так уже другий рік", - написала кохана актора й додала емоджі у вигляді серця.

Що відомо про стосунки Тараса Цимбалюка

Як відомо, протягом декількох років Цимбалюк зустрічався з акторкою Вікторією Варлей, яка наразі проживає у США та вже народила дитину від американця. Тарас та Вікторія познайомилася на зйомках українського серіалу. Проте їх стосунки були насичені драмою: пара постійно сварилася, вони розходилися, але потім знову сходилися.

Після Варлей актор закрутив роман з українською дизайнеркою та візажисткою Тіною Антоненко. Пара навіть встигла одружитися, однак під час повномасштабного вторгнення вони розлучилися. Причиною розриву стало те, що закохані не змогли разом впоратися зі стресом під час війни, який вплинув на їх стосунки.

Згодом Тарас зізнався, що він вже у нових стосунках з бізнесвумен Світланою Готочкіною. У грудні 2023 року актор показав перші чорно-білі світлини з коханою.

Нагадаємо, раніше Тарас Цимбалюк став на захист колег-жінок, яких хейтять за відпочинок за кордоном.

Вас також можуть зацікавити новини: