Саша мудра не перемогла в реаліті, замість неї Алекс обрав Катю Лозовицьку / фото instagram.com/sasha_wise28

Головний герой 12-го сезону проекту "Холостяк" Алекс Топольський зізнався, що у нього був дуже "гарячий" момент з Сашею Мудрою. Це відбувалося прямо перед камерами, проте в кадр потрапило не все.

За словами Алекса, йому особливо запам'яталося побачення, яке для нього влаштувала Саша. Тоді вона вирішила вмістити в один день чотири міні-побачення, щоб "прожити" з ним одразу всі пори року. Серед багатьох сюрпризів Топольському найбільше сподобався час, який він провів з Мудрою в басейні. Про це він згадав, коли під час інтерв'ю з Ольгою Олицькою відповідав на питання про те, чи був у нього секс з Сашею.

"Був момент, в басейні з Сашею. Це було побачення, коли було чотири сезони, це одне з наших найяскравіших побачень із Сашею. Там був такий момент, де ми були в басейні, він був, до речі, холоднючий просто нереально. Ми туди залізли, просто відігрівали один одного. І я пам'ятаю, вона коли на мене залізла в басейн, ми почали цілуватися... Було важко зупинитися, і коли вона вийшла, я попросив: "Хлопці, мені потрібна хвилина, щоб трошки заспокоїтися". Було дуже пікантно, так", - згадав Топольський.

Відео дня
Саша мудра і Алекс Топольський в басейні / скришот

Він зазначив, що ці моменти не потрапили в кадр, знімати настільки "гарячі" сцени не стали. Говорячи про Сашу, Алекс не переставав посміхатися. Однак після цього він розповів, що мудра, як йому здається, зараз знайшла забезпеченого хлопця, який повністю задовольнив її потребу в багатому і безтурботному житті. На думку Топольського, фіналістка "Холостяка" приховала свої реальні емоції, а тепер і зовсім почала нове життя.

"Судячи з тих інтерв'ю, які давала Саша, то вона не образилася, болю не було. Що насправді було, ніхто не знає, бо це Саша. Всередині можуть бути якісь емоції, якесь торнадо",-зазначив Алекс.

Нагадаємо, раніше Топольський зізнався, чи був у нього секс з переможницею реаліті Катею Лозовицкой.

Вас також можуть зацікавити новини: